avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de rulment

Proprietarii care dețin o centrala de apartament normal ca platesc mult mai putin decat cei racordati la incalzirea centrala. Daca mi-am montat si eu centrala anul acesta in luna mai pot solicita recalcularea fondului de rulment ?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 07:29, 17 Septembrie 2019
Se poate.

GREPH a scris:

Daca mi-am montat si eu centrala anul acesta in luna mai pot solicita recalcularea fondului de rulment ?

Pentru 2019 fondul de rulment s-a raportat la cheltuielile inregistrate in 2018.
Ptr. dvs., reducerea se poate aplica incepand cu ianuarie 2020. cand se va lua ca reper anul 2019 desi dvs. veti mai prinde doar 2 luni din 2019 cu cheltuieli reduse la caldura.
Parerea mea!
e firesc ca fondul de rulment sa fie redimensionat atunci cand se monteaza o centrala termica. Trebuie nascut un document, respectiv o cerere scrisa din partea celui care are noua centrala. Iar conducerea blocului trebuie sa dea dovada de flexibilitate. El se poate restitui in 2-3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia proprietari nu a facut demersurile legale dupa montarea centralelor de apartament MihaiCostisor MihaiCostisor Buna ziua.Parintii mei au o problema legata de incalzirea locuintei.Ei sunt racordati la sistemul vechi de caldura,iarna aceasta au ramas singuri pe scara fara ... (vezi toată discuția)
Calcul eronat incalzire liliana_c liliana_c Buna ziua, in tabelul cu cheltuielile aferente lunii ianuarie 2018, am sesizat ca nu este corect calculata suma pentru incalzire. Cum in tabelul respectiv ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli comune de incalzire alexandrudragos13 alexandrudragos13 Supun atentiei Dvs urmaroarea situatie a unui condominiu: - subsolul tehnic transformat in spatiu comercial - parter si mezanin spatiu comercial (din ... (vezi toată discuția)