avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președinte comitet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președinte comitet

Bună ziua,
Pot fi președinte de comitet executiv pe scara, dacă apartamentul este pe numele tatălui meu?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:25, 16 Septembrie 2019
NU, dar ca sa fiti si mai sigur, cititi prev. L 196/2018.
Trebuie sa fiti proprietar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
categoric nu
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018
conform disp mentionate nu pot accede la functii de reprezentare a asociatiei de proprietari decat membrii proprietari respectiv locatarii acre detin calitatea de proprietar si au incheiat acord de asociere cu asociatia de proprietar
In speta dv nefiind proprietarul apartamnetului nu puteti iincheia acord de asociere nu puteti detine calitatea de membru proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi coproprietat FLORINA1979 FLORINA1979 Detin 10 % din apartamentul mamei , prin contract vanzare cumparare si am depus si eu adeziune la asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie ... Eugeniu Piperea Eugeniu Piperea Buna ziua. In urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie se va alege un nou presedinte. Intrebarea mea este daca sotia mea poate fi aleasa ... (vezi toată discuția)
Președinte asociație de proprietari. Hattrick1 Hattrick1 In cazul in care o persoana are contract de vanzare cumpărare direct la dezvoltator cu rezerva proprietații, are dreptul de a candida pentru funcția de ... (vezi toată discuția)