avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Problemă scoatere auto fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Problemă scoatere auto fiscal

Bună ziua,

Am contactat o companie care se ocupa cu dezmembrarea autovehiculelor. Au venit cu platforma la mine, au ridicat mașina și au spus că îmi aduc toate actele necesare pentru a radia mașina în aceeași zi. Nu s-a întâmplat asta. Abia după 2 saptămâni reușesc să îmi spună că actele sunt gata și să mă duc să le ridic. Mi-au spus unde să ajung și m-au trimis într-o benzinărie să le ridic de la o vânzătoare de acolo. M-am dus să le iau și surpriză: am ridicat un contract de vânzare-cumpărare semnat în numele meu, datat în urmă cu vreo 2 săptămâni și vândut unei persoane din Hunedoara. Între timp, mi-a venit amendă acasă pentru lipsă rovinietă.

Acum am mers la fiscal încercând să o scot și altă surpriză, nu pot pentru că acel CV nu are data din ziua în care cer scoaterea de la fiscal.

Mi-au spus să refac CV, dar nu mai am cum să dau de proprietar.

Ce pot face în acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:27, 16 Septembrie 2019
Contactati intermediarul cu care ati convenit dezmembrarea vehiculului si care fara procura din partea dv si fara drept legal a insrainat vehiculul
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta a intermediarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul ... Tastef Tastef Buna ziua! Am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul a revandut-o ulterior. Dupa 10 luni am primit pv cu sanctiune pt rovignieta cu data ulterioara ... (vezi toată discuția)
Este în regula sa ii dau fiscal și copie buletin? Petru03 Petru03 Bună ziua, am adus o mașină din Norvegia, proprietate personală și am dat-o spre a fi dezmembrata sau orice ar putea face cineva cu ea, am luat de pe ea ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare lupciano lupciano Salutare, In luna iulie 2016 am cumparat de la un intermediar, un autoturism cu nr.valabile de Germania. Intermediarul nu mi-a lasat acele numere, pe motiv ca ... (vezi toată discuția)