Am contactat o companie care se ocupa cu dezmembrarea autovehiculelor. Au venit cu platforma la mine, au ridicat mașina și au spus că îmi aduc toate actele necesare pentru a radia mașina în aceeași zi. Nu s-a întâmplat asta. Abia după 2 saptămâni reușesc să îmi spună că actele sunt gata și să mă duc să le ridic. Mi-au spus unde să ajung și m-au trimis într-o benzinărie să le ridic de la o vânzătoare de acolo. M-am dus să le iau și surpriză: am ridicat un contract de vânzare-cumpărare semnat în numele meu, datat în urmă cu vreo 2 săptămâni și vândut unei persoane din Hunedoara. Între timp, mi-a venit amendă acasă pentru lipsă rovinietă.
Acum am mers la fiscal încercând să o scot și altă surpriză, nu pot pentru că acel CV nu are data din ziua în care cer scoaterea de la fiscal.
Mi-au spus să refac CV, dar nu mai am cum să dau de proprietar.
Contactati intermediarul cu care ati convenit dezmembrarea vehiculului si care fara procura din partea dv si fara drept legal a insrainat vehiculul
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta a intermediarului