avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal transcriere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal transcriere auto

Salut, am achizitionat de curand un autoturism. Am facut contract de vanzare cumparare, copii tot. Am primit de la vanzator "Certificat de atestare fiscala" atat in format fizic cat si electronic.
Intrebarea mea este daca este in regula acest "fiscal" si pot imatricula masina pe numele meu cu el? Si daca trebuie sa anexez cate o copie a acestuia la fiecare copie a contractului.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Alavram, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:38, 16 Septembrie 2019
detaliile ce va sunt necesare le gasiti aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare ... Eduard2628 Eduard2628 Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare înstrăinat? (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)
Probleme fisa de inmatriculare bandidos bandidos In vara acestui an am achizitionat un autoturism din orasul Targu-Jiu. Pana in prezent fostul proprietar nu mi-a trimis fisa fiscala si fisa de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)