Sunt executat silit pentru niste cheltuieli de judecata. Am facut recurs dar a fost declarat perimat. Acum contest aceste cheltuieli de judecata pe temeiul ca cererea de executare este formulata de catre o persoana care nu are calitate de reprezentant al asociatiei de proprietari intrucat nu au fost indeplinite conditiile legale cerute la alegerea lui ca presedinte.
Mi s-a spus ca nu am sanse sa castig cand contest cheltuieli de judecata.
Asa este? Ce m-ar putea salva, va rog?
Multumesc.
dacă acele cheltuieli de judecată au fost dispuse prin hotărâre judecătorească, ele nu pot fi contestate pe calea contestației la executare.
cât despre președintele asociației, nici legitimitatea dumnealui în funcție nu poate fi analizată pe calea contestației la executare.
Atunci mai bine sa stau in banca mea si sa nu mai platesc taxa de timbru ca oricum o sa pierd? Judecatorul a cerut sa platesc cheltuieli copiere dosar executor sub sanctiunea Suspendarii cauzei. Ce inseamna in acest caz suspendare cauzei? Ca executarea continua? Daca renunt la judecata o sa ma puna sa le platesc onorariul de avocat care le-a facut intampinarea si executarea va continua. Supriza lor este ca eu nu am nici un ban in conturi bancare. Ce o sa imi ia? Mobila din casa care nu e a mea?
Daca câștigati contestația la executare cheltuielile de judecată se solicita în acest dosar și se pot obtine.Din postarea inițială se înțelegea cu totul altceva.Dvs sunteti singurul în măsură să apreciati daca este indicat sau nu sa continuat.Era indicat sa va sfătuiți cu un av inainte de orice demers.
Da? Ce se intelegea din postarea mea initiala si acum e diferit? Sa stiu poate nu am zis cum trebuie aici. Dar colega dvs. spune ca nu se pot contesta prin contestatie la executare cheltuielile de judecata. Asa sa fie?
Perimarea cauzei
jhon73
Buna seara,
am avut o contestatie la un proces de executare silita, unde intr-un final a fost constatata perimarea cauzei mai precis suna in felul ... (vezi toată discuția)