avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Situatie dosar contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Situatie dosar contestatie la executare

Am facut o contestatie la executare pe cheltuieli de judecata pe motiv ca presedintele asociatiei nu are calitate de reprezentant s nu putea cere asa ceva. Mi s-a cerut taxa de timbru si sa platesc copierea dosarului de executare (sub sanctiunea suspendarii cauzei).
Nu am platit si nici nu am de gand sa platesc taxe si nici copiere dosar. Am si termen la ICCJ la primul termen saptamana viitoare in aceeasi zi.
Am certificat de grefa de la dosarul in care am cerut anularea PV de alegeri a celui care semneaza cererea de executare. Au cerut si sa ma amendeze pentru ca am introdus cererea fara drept.
Va rog sa ma ajutati, ce pot face in aceasta situatie?
As dori sa anulez executarea inceputa. Nu e prescrisa.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: VictorArditti , utilizator 17:31, 28 Octombrie 2019
Dacă nu plătiți la termen taxa de timbru judiciar, și xerocopierea dosarului execuțional, instanța la primul termen o să vă suspende acțiunea, și veți pierde procesul.

Copia după dosarul de executare l-a cerut de la executorul judecătoresc, judecătorul care vă judecă cauza.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Dapix, utilizator
Cauza va fi probabil suspendata,oricum nu aveați sanse cu motivele invocate în contestație.
De ce spuneti asta? Ca nu am sanse.
Datorați cheltuieli de judecată asociației de proprietari, nu președintelui asociației. De plata cheltuielilor de judecată către asociație, nu aveți șanse să scăpați.

Am gasit speta pe ROLII exact asa ca a mea, admisa. Presedinte fara calitate nu poate semna cerere de chemare in judecata, domnule utilizator Dapix, sper ca nu sunteti jurist. Asociatia este reprezentata de presedinte. Asa e legea, nu e imaginatia mea. Ah, dvs. vorbiti din gandirea dvs., probabil. Dar pana una alta legea primeaza.

Dapix a scris:

Datorați cheltuieli de judecată asociației de proprietari, nu președintelui asociației. De plata cheltuielilor de judecată către asociație, nu aveți șanse să scăpați.

Alte discuții în legătură

Contestatie cheltuieli de judecata VictorArditti VictorArditti Sunt executat silit pentru niste cheltuieli de judecata. Am facut recurs dar a fost declarat perimat. Acum contest aceste cheltuieli de judecata pe temeiul ca ... (vezi toată discuția)
Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara pt cheltuieli de judecata barbup barbup Sotul meu a pierdut un proces avut cu sora sa. Instanta i-a stabilit in sarcina sa achitarea cheltuielilor de judecata in valoare de 2500 lei. Executorul ... (vezi toată discuția)