buna seara !
in urma cu cateva zile am depus o plangere la e-on furnizare si una politie impotriva fostilor proprietari ai imobilului pe care eu l-am cumparat in urma cu o luna si pe care ei nu l-au eliberat.
datorita neintelegerilor, fostii proprietari au fost deconectati la cererea meu de la curent electric si de la gaz(unde s-a ridicat contorul ).
Dupa cateva zile trecand prin zona in care se afla imobilul, am vazutr lumina. am facut plangere la e-on, lucru confirmat si de echipa tehnica , adica furt.
s-au conectat la contoarul meu , iar consumul se inregistra desi eu sistasem curentul.
am sesisat politia pentru cercetari iar eu au fost cu o echipa tenica la fata locului si au certificat spusele mele.
am inteles ca vo rfi chemati pentru audieri si risca sa fie cercetati pentru furt . si anume...CE RISCA? DACA EU IMI RETRAG PLANGEREA SE MAI POATE FACE CEVA ? va multumesc pentru raspuns.
Se poate ajunge si la inchisoare cu suspendare.
Depinde de cuantumul prejudiciului.
Insa e foarte greu de estimat prejudiciul in astfel de cazuri daca nu exista contorizare.
Daca plateste lumina nu prea mai vad sa fie furt.
Toata treaba este sa nu fie furt si daca exista contorizare nu mai este furt pentru ca nu exista sustragere.
Eu cred ca ar trebui sa cereti si ridicarea contoarului , ca sa devina problema celor de la societatea de distributie a energiei electrice !
Ar mai fi si rezolvarea problemei cu ajutorul unei firme de paza !
Faceti contract cu firma de paza sa va pazeasca locuinta si dupa ce ies nu mai lasa pe nimeni sa intre .
Politia nu o sa se bage fiind o problema civila .
Trebuie sa si manance sau sa comunice cu exteriorul .
Daca aveati apometrele puse pe scara ii lasasti si fara apa !
Se pare ca actualului proprietar ii va trebui o hotarare de evacuare.
Paza este cam greu de crezut ca o sa puna intrucat presupun ca actualul proprietar vrea sa intre in casa mai repede.
Toate aceste lucruri ar fi putut fi evitate daca s-ar fi consultat un avocat mai inainte de semnarea actului de vanzare cumparare.
Notarul presupun ca nu v-a informat asupra acestui aspect si nici nu avea aceasta obligatie conform legii.
Furt de curent
kostypaco
buna zuia.am fost prins cu furt de curent si vr s siu si eu cat este amendap care o s mio dea cu aproximatie.va rog s imi spuneti k snt disperat nu mai stiu ce ... (vezi toată discuția)