avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite neplatite

Buna ziua! M-a ravasit putin anuntul/stirea potrivit careia cei ce nu isi platesc impozitele si alte taxe, sunt pedepsiti cu inchisoarea. Problema mea este in felul urmator: Eu am crescut, si am trait in casa lasata de bunici, unde au ramas parintii mei. Parintii mei au murit cu ani in urma, si am ramas doar eu in casa. Eu nu prea am stat acasa, am fost la munca in strainatate, am locuit acolo, acasa veneam ocazional, avand in vedere ca parintii mei nu mai erau. Ideea este ca bunicii mei nu au platit niciodata nimic, parintii mei la fel, nu au platit niciun impozit, nimic, si nici nu aveau cum, pentru ca au murit cand eu eram copil, iar eu nu am niciun act la casa, niciun titlu de proprietate, nimic. Eu am ramas in casa pentru ca acolo am crescut, dar nu am avut de unde sa fac rost de actele casii, nu stiu ce au facut bunicii si parintii mei in legatura cu casa, nu stiu ce au facut cu actele, sau daca mai exista actele acelea. Eu daca as vrea sa platesc acum impozitul, ar trebui, sa fac acte la casa din nou, sa o trec pe numele meu, sa platesc totul din urma, adica foarte,foarte multi bani, si nu am puterea sa platesc atatia bani, Ce este de facut?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vasilasi ionut , utilizator 22:56, 18 Septembrie 2019
Sa va faceti griji de asta (pedepsirea cu inchisoarea) doar cand veti vedea publicata aceasta lege in monitorul oficial.
Am inteles, sper sa nu se publice, pentru ca oricum mi se pare prea aspra, nu doar pentru mine, dar si pentru multi altii care poate chiar nu au avut posibilitati sa plateasca atatia bani si sunt nevinovati, este mult prea mult si prea dura aceasta lege. Va multumesc frumos pentru raspuns Dle. Neagu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare primarie vasilasi ionut vasilasi ionut Buna seara! Revin in speranta ca voi gasi un ajutor de la cineva specializat pentru ca m.am panicat si m.am speriat destul de rau! Am mai postat eu o ... (vezi toată discuția)
Sora bunicului meu mi-a donat o casă cu condiția s-o îngrijesc, obligație de care m-am achitat. acum fratele meu îmi spune că mă dă în judecată, poate ataca donația? crisaly17 crisaly17 Bună ziua! Povestea mea este următoarea: Mama mea a refăcut casa mătușii sale(sora bunicului),care nu avea alți moștenitori, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Vânzare casã bunici iry1 iry1 Bună ziua, Vă supun atenţiei următoarea problemă, cu rugamintea de a mă ajuta cu un sfat, o părere. Bunicii mei sunt decedaţi de mulţi ani. Casa ... (vezi toată discuția)