avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sponsorizare echipa sportiva
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sponsorizare echipa sportiva

Buna ziua! Am un SRL-microintreprindere,cu impozit pe venit.Am vreun avantaj daca as sponsoriza cu sume relativ mici o echipa sportiva?Sau as genera complicatii in contabilitatea mea?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:06, 21 Septembrie 2019
Echipa trebuie sa fie infiintata si sa functioneze pe structura unui ong.
Multumesc!
In plus, trebuie sa fie inscrisa in registrul de la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare / donatie / publicitate robert_11 robert_11 Buna ziua. M-am intalnit ieri cu o problema destul de mare pentru mine si nu stiu cum s-o rezolv. Eu, impreuna cu niste prieteni ne-am strans sa facem o echipa ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Pentru o scoala de dans ce forma juridica imi recomandati? paflorin paflorin Eu si prietena mea dorim sa infiintam o scoala de dans pentru copii(balet,dans modern,dans de societate,populare nationale si internationale si mai putin ... (vezi toată discuția)