avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Valoare contract de imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Valoare contract de imprumut

Am imprumutat niste bani unei cunostinte si dupa multe amanari am semnat cu el un contract de imprumut prin care se mentiona ca imi va returna banii pana la 1 septembrie 2009. Dupa alte amanari timp in care mi-a returnat o mica parte din bani as vrea sa stiu daca, contractul mai are valoare.

Mentionez ca, contractul e scris de catre el si semnat doar de noi doi.
Este valabil in instanta?
Cel mai recent răspuns: maghy , utilizator 13:22, 30 Noiembrie 2009
Da este valabil. Este de fapt documentul - inceputul de dovada- care atesta ca asa s-a intamplat.
Da este un inceput de proba scrisa , dar , fiindca nu este autentificat notarial , va trebui sa va adresati instantei de judecata pentru a obtine o hotarare judecatoreasca in baza careia sa-l puteti executa silit! In cazul in care are bunuri imobile , scoateti certificat de grefa de la instanta si blocati-i cartea funciara!B-)
Eliberare certificat de grefa
* Cerere dactilografiata + formulare-tip
* Viza de la judecatorul de serviciu
* Referatul arhivei (pe cerere)
* Timbru judiciar: 0,15 lei
* Taxa timbru: 0,6 lei
Succes!
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Multumesc pentru raspunsurile prompte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de drept ?? cristealiliana cristealiliana Stie cineva ce trebuie sa prezint in cazul in care mi se cere de catre judecatoare certificatul de drept in dosarul XXX ? a mai auzit cineva de asa ceva ?? (vezi toată discuția)
Certificat de grefa - refuz eliberare Cristian0711 Cristian0711 Intr-un proces de partaj, dupa ce am depus actele solicitate prin comunicare, am cerut un certificat de grefa, cu scopul de -l depune la Cadastru, de a fi ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi spuneti in momentul depunerii unei plangeri la judecatorie impotriva unui proces verbal nu ar fi trebuit sa imi de-a ceva la ... (vezi toată discuția)