avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat

Obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor, in scop turistic, si am depus declaratia unica pe numele meu cu cnp-ul..
Inrebarea mea este daca am nevoie de casa de marcat sau e suficient sa emit factura si chitanta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen1308 , utilizator 11:14, 14 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa cititi toate informatiile de la adresa urmatoare [ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere camere in locuinta proprie Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Buna ziua. Doresc sa inchiriez 3 camere in locuinta proprie in lunile iulie si august 2019. Sunt persoana fizica si nu doresc sa ma autorizez ca si PFA nici nu ... (vezi toată discuția)
Emitere factura+chitanța de către o persoană fizică – închiriere apartament in scop turistic Ioan radulescu Ioan radulescu Buna ziua, Am un apartament pe care doresc sa îl închiriez in scop turistic. Menționez ca nu am nici o diploma turistica pentru a putea avea un pfa. Care ... (vezi toată discuția)
Pot emite facturi ca persoana fizica inregistrata la anaf? mariusgrid mariusgrid Buna ziua! Sunt persoana fizica (PF nu PFA) si detin un apartament pe care il inchiriez in scop turistic. Am declarat activitatea la ANAF, am cumparat casa ... (vezi toată discuția)