avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ACTIUNE IN INSTANTA FIRMA IN FALIMENT
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ACTIUNE IN INSTANTA FIRMA IN FALIMENT

Un SRL are de recuperat o suma de bani de la o societate.In urma unei verificari la ONRC facuta la momentul prezent s-a aflat ca este in procedura de faliment, deschisa din 2018 fiind aprobat tabelul definitiv al creditorilor.SRL-ul nu a fost notificat de catre lichidator pentru depunerea declaratiei de creanta, intrucat creanta respectiva nu se regaseste in contabilitatea societatii in faliment fiind vorba de o creanta care a luat nastere pe calea subrogatiei.
Avand in vedere ca :
-dreptul de creanta s-a nascut la data de 26.10.2017 tabelul creditorilor este definitivat si aprobat de instanta se mai poate depune cerere de inscriere la masa credala avand in vedere ca o actiune in instanta pe dreptul comun nu mai este posibila?
Ce alte cai legale mai exista?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:27, 18 Septembrie 2019
Formulați o declarație de creanță solicitând, motivat, repunerea în termen!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Faliment consultnet consultnet Bună ziua, O societate împotriva căreia ne-am îndreptat în instanță pentru recuperarea unor sume de bani, a intrat în faliment prin procedura ... (vezi toată discuția)
Insolventa popescu-sorin popescu-sorin 1. Persoana juridica a contractat 3 credite de la Banca cu garantie de la Fond de garantare 2. In data de 20.03.2012 persoana juridica deschide la cerere ... (vezi toată discuția)