avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Al 13 salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Al 13 salar

Buna ziua,as dori sa stiu daca in contractul de munca este trecut al 13 salar si in aceasta luna lichidez este obligat angajatorul sa- mi plateasca pt lunile pt care am lucrat anul acesta?? Dar echipamentu personal ,tricou,papuci trebuie inapoiat?? O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 18 Septembrie 2019
Altceva legat de al 13-lea salariu este mentionat in c.i.m. , in c.c.m. sau in regulamnetul intern - modul de acordare la incetarea c.i.m. , integrals au proportional cu perioada lucrata?

Echipamentul de lucru se distribuie/se returneaza conform reglementarilor interne ale angajatorului prevazute in Contractul colectiv de munca si/sau Regulamentul Intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu zegetin zegetin Daca un angajat al unei societati a lucrat doar 10 luni in ultimul an de activitate a lui in acea societate,la sfirsitul anului,cind se acorda al 13-lea ... (vezi toată discuția)
Lichidarea societatii Teodorastr Teodorastr Buna ziua, Daca am fost informata telefonic ca se inchide firma si doar eu nu voi primi salarii compensatorii pt ca sunt in concediu de maternitate, exista ... (vezi toată discuția)
Al 13 lea salariu RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am un angajat caruia i s-a stipulat cel de-al 13 lea salariu in contractul de munca. El a lucrat doar 3 luni.Sunt obligata sa ii platesc al 13 lea salariu ... (vezi toată discuția)