avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidarea societatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidarea societatii

Buna ziua,

Daca am fost informata telefonic ca se inchide firma si doar eu nu voi primi salarii compensatorii pt ca sunt in concediu de maternitate, exista ceva prevedere legala care sa fie in favoarea mea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 30 Octombrie 2019
Prevedere legala : doar c.c.m. aplicabil la nivelul acelui angajator , c.i.m. si/sau regulamnetul intern .. altceva nu aveti.
Exista c.i.m urmatarele : Conflictele in legatura cu incheierea, executarea, modificarea, suspendarea sau incetarea prezentului contract individual de munca sunt solutionate de instanta judecatatoreasca competenta material si teritorial, potrivit legi.
Intrebarea mea este trebuie sa ii dau in judecata si daca da am sanse de castig sau chetuiesc banii degeaba. Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca aveti sanse , atat timp cat in c.c.m. aplicabil la nivelul acelui angajator , c.i.m. si/sau regulamentul intern nu exista prevederi legate de acordarea de salarii compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii alexandra24 alexandra24 buna ziua,as vrea sa stiu daca mai beneficiez de salarii compensatorii ca urmare a concedierii individuale?stiu ca CCMN 2010 prevede acest lucru dar stiu ca nu ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..am cerut firmei la care lucrez fisa postului si contractul ... Nelutu Oprea Nelutu Oprea Buna ziua..Am cerut firmei la care lucrez fisa postului si contractul colectiv de munca. Mi s-a spus ca nu este de gasit fisa postului(in realitate , nu ... (vezi toată discuția)