avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card

Bună ziua am card la postbank în Germania și nu mai pot verifica contul online pentru că a apărut o aplicație nouă best sign și nu știu cum să o fac, mă poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:35, 19 Septembrie 2019
Buna ziua,
Nu cred ca o sa gasiti aici pe cineva care sa poata sa va ajute, mai bine va adresati bancii, trebuie sa aiba undeva niste instructiuni de utilizare pe care sa le puteti accesa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postbank germany gabrielsolon gabrielsolon buna ziua am pierdut nr de cont bancar din germania si vreau sa stiu daca pot scoate bani de la vreo banca din romania actele ereau la postbank germania pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! probleme cu o bancă. am avut un card de cumpăraturi ... mascool mascool Bună ziua! Probleme cu o bancă. Am avut un card de cumpăraturi cu o valoare de 10.000 de lei. In luna septembrie a anului trecut primesc o notificare prin ... (vezi toată discuția)