avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna seara, firma la care figurez momentan ca salariat va intra in faliment.
Odata declarat falimentul as dori sa stiu daca avem dreptul la salarii compensatorii- in contractul de munca nu este specuficat acest lucru- chiar daca eu mai am un contract de munca la o alta societate care nu este falimentara.
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 19 Septembrie 2019
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva lorem_alex lorem_alex Buna ziua, Astazi am fost anuntati ca cel mai probabil o sa se inchida punctul de lucru in care figuram iar noi o sa fim concediati (14 angajati). Firma ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie si serviciu ani355 ani355 Buna ziua, Sunt pensionara pentru limita de varsta din februarie 2016. Angajatorul (societate privata) a dorit sa lucrez in continuare. Imi desfasor ... (vezi toată discuția)