avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre neasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre neasigurat

Buna dimineata.Nu am nici un venit si as intreba cum sa procedez sa am si eu dreptul la medicatie gratuita sau analize.Eventual medicamente la 1/2 din pret
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 19 Septembrie 2019

Alte discuții în legătură

Cum devin asigurata sau coasigurata? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sunt însărcinata si urmează sa nasc iar eu nu am lucrat și nici nu lucrez,am fost pana în prezent coasigurata pentru ca a lucrat sotul ... (vezi toată discuția)
Analize medicale teodorabalan teodorabalan Ca orice persoana sunt inscrisa la medicul de familie actual de mai bine de 6 ani,dar in afara perioadei cat am fost insarcinata nu am beneficiat de nicio ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru boala mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.as dori sa intreb : daca am hepatita c si diabet tip 2 , dar am lucrati doar 2 ani pe cartea de munca, ce trebuie sa fac ca sa pot lua cat de cat o ... (vezi toată discuția)