avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pentru boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pentru boala

buna ziua.as dori sa intreb : daca am hepatita c si diabet tip 2 , dar am lucrati doar 2 ani pe cartea de munca, ce trebuie sa fac ca sa pot lua cat de cat o piensie pentru medicamente [ medicamente pentru hepatita si diabet] . trebuie sa am internari? sau cum trebuie procedat. am aflat in 2017 ca am diabet si hepatita c cand am fost la un control.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:48, 7 Ianuarie 2018
Detalii aici:

[ link extern ]
Citiți în acest link condițiile de pensionare pe caz de boală:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc mai multe informatii despre pensia de invaliditate naum_ianca naum_ianca Vreau si eu niste lamuriri in ce priveste iesirea la pensie pe caz de boala (chiar daca v-am mai stresat cu acest subiect). Avem concedii medicale, avem ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala Gheorghe liviu Gheorghe liviu Am hepatita virus c din 2010 am facut interferon si am avut atunci o âncercare de a ma pensiona de atunci si pâna acum nu am mai avut medical dar in 2017 am ... (vezi toată discuția)
Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)