avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost notificat pentru o datorie din 2007. Habar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost notificat pentru o datorie din 2007. Habar n-am despre ce e vorba, datoriile astea n-au și ele un termen de prescripție?

Primesc o notificare de plata a unei datorii din 2007 in 2019, un numar de dosar si valoarea de plata si un numar de cont de la o societate de recuperare creante cu care nu am avut nici un contact . Sunt obligat sa o platesc? Habar nu am despre ce este vorba si imi pun intrebarea, datoriile astea nu au si ele un termen de prescriptie? Ce ma fac daca maine primesc o notificare de plata pentru ceva de acum 20 de ani? Daca cineva ma poate lamuri multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 20:15, 22 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti obligatia sa platiti, Aintervenit prescriptia, care e de 3 ani care curg de la ultima plata.
nu le raspundeti
Nu semnati, acepttati nimic de la dumnealor.
Pentru a va executa trebuie sa deschida proces, sa primiti notificare pentru a depune intampinare...si atunci puteti invoca prescriptia....
Inteleg faptul ca "... o societate de recuperare creante cu care nu am avut nici un contact ..." v-a trimis o " notificare de plata".

Cui ati ramas dator ???

Sau, sunt mai multe datorii neonorate ???

Incercati sa detaliati.

Mult succes !!!
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan sa plătit impozit pana în anul 2013,cand ... linianam383@gmail.com linianam383@gmail.com Pentru un teren intravilan sa plătit impozit pana în anul 2013,cand a decedat bunica mea. De atunci nu sa mai achitat nimic. Va întreb dacă sa prescris... ... (vezi toată discuția)
Recuperatori nai nai am primit o notificare de la recuperatori in legatura cu o factura de telefon neachitata din 2007. factura fiind din 2007 nu s-a prescris? am inteles ca numai ... (vezi toată discuția)