avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutor de intretinere
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutor de intretinere

Buna ziua ! Daca o femeie are 62 ani si doar 14 ani vechime in munca , de ce ajutor poate beneficia si unde poate sa-l solicite?
Multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
asya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 21 Septembrie 2019
Doar de ajutor social de la primarie.

În condițiile Legii nr. 416/2001, familiile și persoanele singure au dreptul să primească un venit minim garantat ca formă de asistenţă socială.
www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor lunar - sot supravietuitor larisalaly larisalaly Buna ziua, Unei cunostinte i-a murit sotul. Dansa nu a implinit varsta de pensionare inca (mai are 2 ani). Dupa moartea sotului, aceasta a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile sa pot beneficia de ajutor de la primarie? ral-alexandra ral-alexandra SEpoate sa primesc un supliment de la primarie ,daca eu nu lucrez sotul castiga 877ron si avem un copil de 3 ani? si ce documente ar fi necesare daca da? (vezi toată discuția)
Retragerea ajutorului social trifan1985 trifan1985 parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, ... (vezi toată discuția)