avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copiii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copiii

Un cuplu cu doi copii minori
Necăsătoriti
Cum poate tatăl, legal, să primească custodia totală, pentru ambii copii?
Mentionez că mama este de acord, doar că nu se găsesc pârghiile legale de a face asta
Ambii locuiesc în țară
Nu stiu dacă se poate face așa ceva, dar mama, vrea să renunțe la drepturile de mama .....
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:04, 20 Septembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti sa cereti in instanta ca numai dvs tatal sa exercitati singur autoritatea parinteasca, sa motivati temeinic, mama sa fie de acord prin intampinare si cand va prezentati in instanta sa sustineti cererea, iar ce va decide instanta, ramane de vazut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei unui minor lorenarebeca lorenarebeca doresc obtinerea custodia ficei mele minore de 3 ani fara sa ma judec cu tatal pentru ca imi imaginez ca nu are nimic impotriva sa ramana la mine .este cu mine ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil Elenapusa Elenapusa O femeie si un barbat se cunosc. Dupa o perioada femeia ramane insarcinata si face o fetita. Femeia si barbatul nu sunt casatoriti legal. Fetita este ... (vezi toată discuția)
Custodie si schimbare nume minor dariaconstantin dariaconstantin buna seara, Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: am un copil de pana in 2 ani cu un cetatean roman, noi nefiind casatoriti. ... (vezi toată discuția)