avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Comercializarea buteliilor
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Comercializarea buteliilor

Ce ar trebui sa știu pentru a deschide o firma de îmbuteliere a gazului cu butelii proprii?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
Luca Maria Raluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:33, 20 Septembrie 2019
Gasiti legislatia in domeniu aici: [ link extern ] =
Dupa ce va instruiti puteti deschide o firma la Registrul comertului si angajati o firma autorizata ISCIR sa va intocmeasca un proiect tehnic (ctii.-montaj, instalatii si instalatii speciale de protectie) care pe care sa se obtina avizele necesare.
Aveti nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie.
Realizati proiectul cu firme autorizate si obtineti autorizatie de functionare de la ISU-PSI, ITM si mediu. La receptia finala trebuie sa participe inclusiv reprezentanti ISU si ITM.
In firma dvs. vor putea lucra numai lucratori calificati ca lacatus mecanic si operator chimist care trebuie sa fie si autorizati.
Puteti utiliza buteliile dvs. numai dupa verificarea ISCIR a acestora si obtinerea buletinului de verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot tine butelii de gaz langa butelii oxigen ? - depozitare butelii de gaze sub presiune. marian1101 marian1101 Buna seara, pot tine in acelasi tarc cu un perete din tabla despartitor sau fara perete si butelii gaz si butelii oxigen? activitatea este desfasurata in ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant cu butelii ( gaz imbuteliat ) 12254 12254 conf. cod CAEN 4778 este necesar obtinerea autorizatiei de functionare de la primaria pe a carei raza administrativ teritoriala efectuez acte de comert cu ... (vezi toată discuția)
Pentru a construcția și dotarea unui salon de frizerie- coafor ce norme obligatorii trebuie să indeplinesc? petre1981 petre1981 Am depus un proiect pentru a accesa fonduri europene și mi s-a aprobat pentru construcție și dotare salon frizerie - coafor. 1) Fiind construcție de la ... (vezi toată discuția)