avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vot exprimat pe hartie pt alegerile adunarii generale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vot exprimat pe hartie pt alegerile adunarii generale

Buna ziua.
Va rog, sa-mi explicati daca exprimarea votului printr-o adresa catre asociatie, facuta de catre un proprietar care face parte din asociatie, poate constitui un vot legal in cadrul adunarii generale, unde se voteaza comitetul executiv si presedintele. Mentionez ca in adresa se specifica numele proprietarului cu apartamentul detinut si se nominalizeaza persoana pe care se doreste sa fie aleasa ca presedinte si pe cele din comitetul executiv, specificand ca " prezenta constituie caracter de vot in cadrul sedintei de la data de". Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
okdaniok, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:29, 21 Septembrie 2019
fireste, daca se arata explicit vointa de vot, procedura e corecta.
Totusi, in L.196/2018 nu am gasit o astfel de procedura.
Legea prevede reprezentarea unui proprietar in A.G. de catre o alta persoana cu delegatie atunci cand proprietarul nu este disponibil si totusi doreste sa-si exprime un anumit punct de vedere.
Personal am rezerve privind validarea acelui vot.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
gigiz, utilizator
Disp L nr 196/2018 prevede ca proprietarul poate fi reprezentat in adunarea generala prin delegatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare comitet executiv Marius Campeanu Marius Campeanu Buna seara. Suntem o Asociatie de proprietari cu aproximativ 100 de membrii, acum un an a fost ales un nou Comitet executiv si un nou Presedinte. Dupa alegeri ... (vezi toată discuția)
Abuz al administratorului de bloc prettydaniola prettydaniola Unde se poate încadra fapta unui administrator de bloc care nu vrea sa deconteze niste cheltuieli facute de președintele blocului în perioada mandatului ... (vezi toată discuția)