avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau să schimb avocatul, pot recupera onorariul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau să schimb avocatul, pot recupera onorariul plătit în întregime? Procesul a fost înregistrat dar nu are termen stabilit

am platit avocatul pentru un proces de divort divorţ CU COPII+EX.AUT.PARINTESTI+STAB. DOM. MINOR+PENSIE ÎNTREȚINERE+PARTAJ BUNURI COMUNE+REVENIRE NUME
Vreau sa schimb avocatul .
Se pot recupera bani dați
Procesul a fost inregistrat dar nu are data de sedinta
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: nenea toto , utilizator 16:43, 18 Ianuarie 2020
buna ziua ,Vis a vis de procesul de divort ,S-a dat prima pronunțare fara participare ,de anulare ,cu termen de de refacere cerere ,Nu s-a mai făcut cerere .Acum pot sa recuperez o parte de bani ,Am dat 450 de EURO
buna ziua ,Vis a vis de procesul de divort ,S-a dat prima pronunțare fara participare ,de anulare ,cu termen de de refacere cerere ,Nu s-a mai făcut cerere .Acum pot sa recuperez o parte de bani ,Am dat 450 de EURO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu onorariul avocatului oliviar oliviar Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Partaj, taxa de timbru stefanliliana stefanliliana Mi a fost respinsa cererea de partaj in care eu cer cota parte din valoare imobil după 15 ani de căsnicie și aducand că aport la î reconstructia ... (vezi toată discuția)