avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare

Buna ziua! As dori sa stiu daca exista cadrul legal sa-mi pot recupera banii de chirie pe care am fost nevoita sa-i platesc timp de doua luni deoarece dezvoltatorul nu a predat apartamentul contractat si achitat integral latermenul stabilit in contract.Nu am dovada platii chiriei deoarece am locuit la o cunostinta ,perioada fiind scurta,nu am gasit chirie pe un termen atat de scurt.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: violetamunteanu00 , utilizator 12:35, 23 Septembrie 2019
Daca nu puteti face dovada achitării chiriei cu un contract,o modalitate de dovedire a efectuării plății prin transfer bancar,cash cu o chitanță de mana nu aveti ce sa recuperați.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dezvoltatorul nu are obligatia sa respecte contractul?Eu daca nu achitam la data stabilita in contract nu eram penalizata?Si am achitat tot pretul in avans cu 36 de luni.De ce trebuie sa demonstrez atata timp cat trebuia sa ma folosesc de bunul meu la data specificata in contract si nu sa fiu obligata sa platesc chirie in aceasta perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

înscris sub semnătură privată pentru dovada platii chiriei mrrnd mrrnd Buna ziua, Daca nu este sectiunea potrivita rog un moderator sa mute la sectiunea corecta, multumesc. Sunt student, si delor familiar cu acest domeniu ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie bobams bobams imi poate spune cineva cum imi pot recupera garantia de la proprietarul apartamentului? eu fiind chirias... nu am contract facut cu el, dar in schimb am ... (vezi toată discuția)
Dovada platii adriana56 adriana56 Care sunt modalitatile pentru dovedirea efectuarii platii in cazul unui contract de inchiriere? Daca s-a achitat in avans, iar proprietarul nu mai recunoaste, ... (vezi toată discuția)