avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua! - problemă la admitere din cauza notei la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua! - problemă la admitere din cauza notei la purtare

Incerc sa dau la scoala de Subofițeri dar m am lovit de problema notei la purtare, aceasta fiind 8. La momentul respectiv nu mi s a prezentat niciun proces verbal in baza căruia nota mea a fost scăzută! Credeți ca exista vreo șansa sa fac contestație pentru modificarea notei astfel încât sa obțin 9? Daca da, va rog mult sa mi comunicați cum! Precizez ca nota a fost diminuată din cauza absențelor si nu din alte motive! Ce multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Mergi la conducerea scolii si la inspectoratul scolar pentru rezolvarea problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere subofițeri Șerban Nicu Șerban Nicu Incerc sa dau la scoala de Subofițeri dar m am lovit de problema notei la purtare, aceasta fiind 8. La momentul respectiv nu mi s a prezentat niciun proces ... (vezi toată discuția)
Media la purtare si admiterea la scolile de politie. RobertChristian RobertChristian Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)
Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)