avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Admitere Subofițeri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Admitere Subofițeri

Incerc sa dau la scoala de Subofițeri dar m am lovit de problema notei la purtare, aceasta fiind 8. La momentul respectiv nu mi s a prezentat niciun proces verbal in baza căruia nota mea a fost scăzută! Credeți ca exista vreo șansa sa fac contestație pentru modificarea notei astfel încât sa obțin 9? Daca da, va rog mult sa mi comunicați cum! Precizez ca nota a fost diminuată din cauza absențelor si nu din alte motive! Va rog mult sa ma ajutați, deoarece timpul se scurge in defavoarea mea! Va multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Șerban Nicu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - problemă la admitere din cauza notei la purtare Șerban Nicu Șerban Nicu Incerc sa dau la scoala de Subofițeri dar m am lovit de problema notei la purtare, aceasta fiind 8. La momentul respectiv nu mi s a prezentat niciun proces ... (vezi toată discuția)
Media la purtare si admiterea la scolile de politie. RobertChristian RobertChristian Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)