avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Euroins asigurări.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Euroins asigurări.

Buna ziua domnilor am si eu o problema cu asigurarea [EDITAT] cu dosarul [EDITAT] dauna provocate pe data de 04.08.2019 ,fiind eu păgubit dosarul a fost aprobat si de pe data de 10.09.2019 este la birou financiar de plata termeni legali au expirat nu stiu ce sa fac sa recuperezi dauna.Va multumesc si astept un raspuns.O zi bună sa aveti.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

Alte discuții în legătură

Despagubire rca anam79 anam79 Buna ziua , Masina proprietate personala , parcata regulamentar in fata imobilului in care locuiesc a fost implicata intr-un accident rutier.Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea recuperarii banilor pt reparatie de la client ca urmare a prescrierii dreptului de a solicita aceasta de la asigurator Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: daca pentru un dosar de dauna s-a implinit termenul de 2 ani in care puteam, ca unitate service reparatoare, sa solicitam ... (vezi toată discuția)
Solicitare despagubire de la vinovat, urmand ca acesta sa-si recupereze banii de la asiguratorul lui SorinIulian SorinIulian Buna ziua. Presupunand ca partea vinovata intr-un accident admite( sau cum poate fi obligata sa accepte, daca cel prejudiciat solicita asta?) sa plateasca ... (vezi toată discuția)