avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Bună ziua dacă ma aflu în concediu crestere copil pot urma cursurile scolii de stat postliceala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 23 Septembrie 2019
Puteti urma cursurile scolii de stat postliceala, chiar daca sunteti in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului s.stefan s.stefan Buna ziua Sotia mea a terminat in luna iulie a anului 2013, cursurile de zi a unei forme de invatamant superior. In toamna aceluiasi an, a inceput cursurile ... (vezi toată discuția)
Vechime oana8989 oana8989 buna ziua,imi puteti spune,va rog,daca scoala postliceala se adauga la vechime?multumesc (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)