avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mărire de salariu, prime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mărire de salariu, prime

Bună ziua! Mă numesc Cristea Claudiu și locuiesc în Codlea, Brașov. Lucrez in Codlea că gestionar depozit. La începutul anului au avut loc măriri salariale la care eu și încă un coleg nu am beneficiat, iar acum s a acordat o primă de vacanță de care eu nu am beneficiat. Conform Codului Muncii art 5,6,7 mi se pare ilegal. Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 24 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ne puteti posta:
- motivul neacordarii primei;
- baza legala a acordarii;
- continutul prevederilor acordarii primei de vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot si sotie in acelasi departament adrianantn adrianantn Buna ziua, Lucrez la o firma pe postul de gestionar, iar sotul in cadrul aceluias departament pe postul de sofer (imi este subordonat). Inainte ma ocupam cu ... (vezi toată discuția)
Se poate ca dupa incetarea concediului pt.cresterea copilului de pana la doi ani sa fiu trecuta in somaj? madalina ghebaur madalina ghebaur Buna ziua. Acum 2 zile mi s-a comunicat telefonic ca la revenirea la lucru o sa fiu trecuta in somaj. As vrea sa va fac un mic istoric despre locul meu de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca jhon2910 jhon2910 Buna ziua, De 3 luni lucrez ca gestionar depozit la o firma de papetarie. S-a constatat, nu stiu in ce conditii pentru ca nu am fost informat, ca firma are ... (vezi toată discuția)