avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită continuarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

continuarea executarii silite

Buna seara.
Daca executorul judecatoresc a decedat executarea poate fi continuata de alt executor?
Daca au trecut mai bine de 3 ani de la decesul executorului si ultima plata executarea este prescrisa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:18, 23 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă au trecut 3 ani și dosarul nu a fost luat de alt executor, debitorul ar putea invoca prescrierea, print-o contestație las executare depună la Judecătorie. Prescrierea nu operează din oficiu, ci trebuie invocată de către debitor în termen de 15 zile de la aflarea de începere a executării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit neplatit din 2007 radianachim radianachim in anul 2005 am incheiat un contract pentru un card de credit la eurolline in valoare de2000 ron ,din anul 2007 am intrat in inposibilitate de plata ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit neachitat Dora2018 Dora2018 Buna seara, In cat timp se prescrie un credit bancar neachitat? Multumesc (vezi toată discuția)