avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces bancă
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces bancă

Am câștigat definitiv procesul cu banca pe clauze și comisioane abuzive. Ce urmează, ce trebuie să fac pentru recuperarea sumelor reținute. Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:27, 25 Septembrie 2019
Buna ziua,
Fie banca plateste de buna voie...fie va adresati unui executor.
Cum știu că sumele de restituit sunt corecte ?

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Fie banca plateste de buna voie...fie va adresati unui executor.

Nu inteleg intrebarea.

Pai instanta a dispus prin hotarare sumele ce trebuie restituite, nu? Banuiesc ca in timpul procesului s-a discutat referitor la aceste sume. Veti recupera doar ce este trecut in hotararea definitiva. Daca in hotarare scrie ca banca trebuie sa va restituie 100 de lei (comisioane sau ce or fi), aceea este suma pe care o primiti.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare mihaiciobanasu mihaiciobanasu Buna ziua. Am un proces cu banca. Din cererea initiala in care contestam clauzele abuzive din contract, capatul de cerere privind contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Declarare scadenta anticipata redzilla redzilla buna ziua, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta: debitorul actioneaza in instanta Banca pentru constatatrea clauzei abusive privind modul de calcul ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecătoresc Anamaria Alexandra Anamaria Alexandra Bună ziua, ma confrunt cu o problema cu un executor judecătoresc. Am câștigat un proces împotriva unei firme de recuperări creanțe, sentința ... (vezi toată discuția)