buna.am semnat azi un contract de munca care este deocamdata loc de munca secundar..dar mam razgandit tot azi..cauza a fost ca nu ma lasat sa merg de proba o zi decat dupa semnarea contractului..si mie nu imi place de aceea mam razgandit..ce e de facut in cazul acesta? trebuie sa imi dau demisia sau se poate anula acel contract?
alte acte nu am dus ( adeverinta de la dr, certificat,diplome) nimic.doar am semnat..sau daca nu ma prezint se poate intampla ceva? la activ lucrez, mi-am dat demisia dar sefu nu a luat-o in serios..deci figurez cu 2 contracte de munca
Potrivit art. 31 alin. (3) din Codul muncii, republicat, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Domnule Director
Subsemnatul/a ............... cu domiciliul in ..........................,
In temeiul art. 31 alin. (3) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii va notific cu privire la incetarea, incepand cu data de ................... a contractului individual de munca nr. ………… inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor la data de .....
Demisie
Nica86
Buna seara , sunt angajata la o firma si sunt înca in perioada de 90 zile de proba , as putea sa imi dau demisia la zi ? Si stimulentul de insertie il mai iau ... (vezi toată discuția)