avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna.am semnat azi un contract de munca care este deocamdata loc de munca secundar..dar mam razgandit tot azi..cauza a fost ca nu ma lasat sa merg de proba o zi decat dupa semnarea contractului..si mie nu imi place de aceea mam razgandit..ce e de facut in cazul acesta? trebuie sa imi dau demisia sau se poate anula acel contract?
Cel mai recent răspuns: diana2017000 , utilizator 11:41, 25 Septembrie 2019
In c.i.m., aveti mentionata perioada de proba? Daca da , cat?
da, 90 de zile
alte acte nu am dus ( adeverinta de la dr, certificat,diplome) nimic.doar am semnat..sau daca nu ma prezint se poate intampla ceva? la activ lucrez, mi-am dat demisia dar sefu nu a luat-o in serios..deci figurez cu 2 contracte de munca

Potrivit art. 31 alin. (3) din Codul muncii, republicat, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

Domnule Director
Subsemnatul/a ............... cu domiciliul in ..........................,
In temeiul art. 31 alin. (3) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii va notific cu privire la incetarea, incepand cu data de ................... a contractului individual de munca nr. ………… inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor la data de .....

Semnatura
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
si trebuie sa astept sa treaca cele 90 de zile? timp in care sunt obligata sa ma prezint la locul de munca?

Alte discuții în legătură

Demisie Nica86 Nica86 Buna seara , sunt angajata la o firma si sunt înca in perioada de 90 zile de proba , as putea sa imi dau demisia la zi ? Si stimulentul de insertie il mai iau ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)