avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna.am semnat azi un contract de munca care este deocamdata loc de munca secundar..dar mam razgandit tot azi..cauza a fost ca nu ma lasat sa merg de proba o zi decat dupa semnarea contractului..si mie nu imi place de aceea mam razgandit..ce e de facut in cazul acesta? trebuie sa imi dau demisia sau se poate anula acel contract?
Cel mai recent răspuns: diana2017000 , utilizator 11:41, 25 Septembrie 2019
Notificarea se poate depune oricand pana la împlinirea celor 90 de zile.
multumesc de lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Nica86 Nica86 Buna seara , sunt angajata la o firma si sunt înca in perioada de 90 zile de proba , as putea sa imi dau demisia la zi ? Si stimulentul de insertie il mai iau ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)