avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna cand esti chemat in instanta in calitate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna cand esti chemat in instanta in calitate de martor.

Buna seara. De 2 luni am primit acasa o instiintare ca sunt citat ca martor. Nu imi scrie din partea cui este, si nici in ce caz. Momentant sunt plecat in strainatate la munca. Cei de la Politie au insistat de 3 ori acasa, unde am adresa in romania, acolo locuind parintii mei, iar in ultima vizita l-au pus pe tata sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu sunt in tara. Precizez ca am anuntat ca nu ma pot prezenta, telefonic. Ce am de facut in continuare?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:23, 24 Septembrie 2019
Buna seara,
NIMIC, daca era o cauza civila.
Daca era o cauza penala atunci s-a luat de buna declaratia data in faza de urmarire penala.
declaratia era pentru ca s-a dispus, probabil, aducerea cu mandat. Daca s-a constatat ca nu sunteti in tara atunci veti fi inlocuit daca e dosar civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor intr-un dosar penal relevant relevant Buna ziua. Sunt martor intr-un dosar penal, am fost la politie am dat declaratie , acuma sunt plecat de cateva luni in Spania. Am sunat acasa si mi-au zis ... (vezi toată discuția)
Sunt martor la un accident auto fără victime. risc un mandat de aducere dacă părăsesc țara? 24011995 24011995 Buna ziua..Am fost martor la un accident de masina fara victime si nu pot sa ma prezint la instanta pentru ca am parasit tara..Se poate sa se faca un mandat de ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere florin19 florin19 Buna ziua! Am o intrebare la care sper ca voi primi un raspuns linistitor. In luna octombrie a anului trecut la usa apart. in care locuiesc s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)