avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificarea spatiului comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificarea spatiului comun

buna ziua,

am urmatoarea situatie, un vecin de etaj a placat cu marmura peretele aferent apartamentului lui, zona comuna de pe etaj, perete pe unde trec si cabluri dar fara a avea usa de vizitare. Aceasta modificare a fost facuta fara a avea acordul asotiatiei de proprietari. Problema este ca arata oribil de parca suntem intr-un mausoleu, ca atare am facut o sesizare la Politia locala care mi-a raspuns initial ca a dispus ca proprietarul sa aduca spatiu la varianta initiala ceea ce nu-sa intamplat. Dupa ce am revenit cu adresa la Politia Locala acestia imi spun ca lucrarea fiind facuta in 2014 legea actuala nu se poate aplica retroactiv, cu toate ca ambele legi stipuleaaza acelasi lucru pe tipul acesta de modificari si ca ei nu au atributii pe aceasta direcvtie. Ca atare sunt intr-un punct mort. Ce imi recomandati? Sa dau in judecata Politia Locala sau ?

multumesc,
Marius

Alte discuții în legătură

Plata reabilitare termica bloc Gabriela Vasilescu Gabriela Vasilescu Am la parterul unui bloc invecinat un garaj proprietate personala. La blocul respectiv s-a facut reabilitarea termica la fatada, incepand cu nivelul ... (vezi toată discuția)
Parcare la 5 metri de fereastra. ordin 119/2014 lidiav1234 lidiav1234 Buna. Locuiesc intr-un bloc cu curte interioara cu bariera, cu locuri de parcare marcate. Sub geamul meu erau pusi niste stalpi care impiedicau parcarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita - spatiu de folosinta comuna. dimadandima dimadandima Pe scara blocului unde locuiesc, un proprietar a anexat apartamentului sau un spatiu de folosinta comuna fara a detine nici un fel de aprobari/autorizatii, ... (vezi toată discuția)