avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria NU accepta construibil Case insiruite peste ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria NU accepta construibil Case insiruite peste 8m Deschidere

Buna ziua
Comform Legi de urbanism este considerat construibil terenul cu deschidere peste 8m, pt case insiruite, Primaria Nu accepta si nu elibereaza Certificat de urbanism. Pot sa-l obtin in instanta?
Totusi in acelasi Judet mi-a dat cineva ca alta primarie in alta comuna ia eliberat CU casa insiruita. Dar la comuna la mine ei zic ca in RLU ei cer PUZ si gata. Le-am explicat ca legea considera construibil si nu spune de PUZ etc si tipa si gata.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
CoStE1974, utilizator

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Teren deschidere 10 m - e permisa construirea? rmirela16 rmirela16 Se poate construi pe un teren cu deschidere 10m?Ce ar trebui sa ceara primaria, PUD sau PUZ? (vezi toată discuția)
Nu mi se elibereaza certificat de urbanism Pop D Pop D Buna ziua! Mentionez faptul ca in data de 18.12.2017 am depus la primarie documentatia pt eliberarea unui CU pt o casa p+m. Accesul la parcela care are 576 m2 ... (vezi toată discuția)