avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Certificat fiscal ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Certificat fiscal ANAF

buna ziua
imi trebuie certificat fiscal de la ANAF .... l am scos odata in mai insa a expirat .... acum nu vor sa mi l dea pe motiv ca n am depus declaratia fiscala pe 2018 ..... cum vine asta ? in 2018 nu am venituri decat din salariu
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
gglaza, utilizator
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 17:10, 26 Septembrie 2019
Descarcati-l de pe SPV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)