Buna ziua. Azi am intalnit o situație care mai ciudată care m-a dus la o singură întrebare : Poate primăria sa stabileasca orice taxa cu orice valoare pentru orice? Nu le trebuie o justificare?....A decedat mama mea si sunt unic mostenitor , asa ca m-am apucat de actele de succesiune..sunt 8 terenuri(nu au valoare mare) si o casă...am făcut 8 schițe(200 ron fiecare) si la primărie mi-au cerut o taxa de 560 ron pentru anexa 1 si 2(70 ron fiecare)..mi se pare cam mult având în vedere că primăria nu e srl , iar anexa m-a costat de 3 ori mai mult fiind făcută de un privat care s-a deplasat pe cont propriu si a făcut totul din buget propriu....pot stabili consilierii primăriei orice valoare doresc pentru taxe fără justificare?...eu propuneam să o facă 1000 ca sa fie cifra mai rotunda
Anexa 1 si 2
franciscmircea
Buna ziua. Azi am intalnit o situație care mai ciudată care m-a dus la o singură întrebare : Poate primăria sa stabileasca orice taxa cu orice valoare ... (vezi toată discuția)
Succesiune
emine
Buna ziua,
Tatal unei prietene a decedat acum 7 ani. Dupa deces nu s-a facut scuccesiune.
In decembrie 2014 a decedat si mama ei. Care este procedura cea ... (vezi toată discuția)