avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa primarie

Buna ziua. Azi am intalnit o situație care mai ciudată care m-a dus la o singură întrebare : Poate primăria sa stabileasca orice taxa cu orice valoare pentru orice? Nu le trebuie o justificare?....A decedat mama mea si sunt unic mostenitor , asa ca m-am apucat de actele de succesiune..sunt 8 terenuri(nu au valoare mare) si o casă...am făcut 8 schițe(200 ron fiecare) si la primărie mi-au cerut o taxa de 560 ron pentru anexa 1 si 2(70 ron fiecare)..mi se pare cam mult având în vedere că primăria nu e srl , iar anexa m-a costat de 3 ori mai mult fiind făcută de un privat care s-a deplasat pe cont propriu si a făcut totul din buget propriu....pot stabili consilierii primăriei orice valoare doresc pentru taxe fără justificare?...eu propuneam să o facă 1000 ca sa fie cifra mai rotunda
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:06, 25 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate. Aceste taxe se constituie venit la bugetul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 1 si 2 franciscmircea franciscmircea Buna ziua. Azi am intalnit o situație care mai ciudată care m-a dus la o singură întrebare : Poate primăria sa stabileasca orice taxa cu orice valoare ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit ipotecar dupa pronutarea hotrarii definitive de divort andreeavtz andreeavtz Buna ziua! Am introdus actiunea de divort si dupa pronuntarea hotararii judecatoresti astept ca sotul meu sa ceara partajul. Va rog frumos sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune emine emine Buna ziua, Tatal unei prietene a decedat acum 7 ani. Dupa deces nu s-a facut scuccesiune. In decembrie 2014 a decedat si mama ei. Care este procedura cea ... (vezi toată discuția)