avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract cu agentie imobiliara in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contract cu agentie imobiliara in instanta

Buna ziua.In cazul in care am semnat contract cu o agentie imobiliara in care prevede ca nu pot lua legatura direct cu proprietarul, dar dezvoltatorul imobilului nu are contract cu nicio agentie exista vreo posibilitate legala de a achizitiona apartamentul direct de la proprietar/dezvoltator? Multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament - agentie imobiliara elybebytza elybebytza Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament.Programasem o intalnire direct cu proprietarul, care il vinde la 39000 EUR,insa am amanat-o.Intre timp,eu am ... (vezi toată discuția)
Comision agent imobiliar - cearta agent - vanzator dep82 dep82 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - impreuna cu sotia am inceput sa cautam un apartament in vederea cumpararii - pentru un anunt gasit am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract de intermediere cumparare artstma artstma Buna ziua, am si eu o intrebare legata de titlul subiectului, insa inainte sa va povestesc putin cum am ajuns aici. Acu 2 luni am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)