avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare imobil cumparat in 2004
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare imobil cumparat in 2004

Buna ziua, Am achizitionat un apartament in anul 2004, in Bucuresti si doresc sa-l pun in vanzare. Actul pe care il am in acest moment este contractul de vanzare-cumparare. In actul de vanzare-cumparare apare intabulat, cu numar de carte funciara. Pentru vanzarea acestuia mai sunt necesare cadastrul, intabulare sau alte acte in afara contractului de vanzare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:48, 26 Septembrie 2019
Buna ziua,
Pe langa actul de proprietate ( contractul de vanzare-cumparare) va mai trebuie certificatul fiscal ( de la primaria unde platiti impozitul), cadastru si intabulare, extras carte funciara, certificat energetic, adeverinta de la asociatie ca nu aveti datorii la aceasta si ultimele facturi la utilitati ( energie electrica, tv., etc.).

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Pe langa actul de proprietate ( contractul de vanzare-cumparare) va mai trebuie certificatul fiscal ( de la primaria unde platiti impozitul), cadastru si intabulare, extras carte funciara, certificat energetic, adeverinta de la asociatie ca nu aveti datorii la aceasta si ultimele facturi la utilitati ( energie electrica, tv., etc.).

Multumesc pentru raspuns. Daca a fost deja intabulat si are cadastrul, se pot cere aceste documente de la oficiul de cadastru sau trebuie apelat la o inginer cadastral pentru a le reface?
Banuiesc ca se pot cere de acolo, puteti cere o copie de pe ele, normal ar fi trebuit sa le aveti si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate alin-dacul alin-dacul Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil filipf16 filipf16 ce acte trebuie sa solicit vanzatorului daca vreau sa cumpar un apartament? (vezi toată discuția)