avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... GDPR incalcat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

GDPR incalcat

In urma unei reclamatii pe care am facut-o la adresa unui dr dintr-o clinica medicala, raspunsul a fost trimis unei alte persoane (fosta colega de serviciu). Banuiesc ca i s-a trimis ei deoarece pe abonamentul meu il inscrisesem si pe fiul ei.
Problema este ca in mailul care i s-a trimis respectivei colege, s-a dezvaluit si situatia mea medicala (ca sunt insarcinata).
Ma intereseaza sa stiu ce ar trebui/ce ar fi normal sa faca clinica in situatia de fata pentru a remedia problema.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
Alexandru Alexandra, utilizator

Alte discuții în legătură

Calomnie mamimanuma mamimanuma Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In data de 9 iulie ac, am trimis un sms catre medicul de familie al fetitei rugand sa imi spuna cum sa o ... (vezi toată discuția)
Impunere consult desi este facut la alta clinica - practica neconcurentiala? c0rn3l c0rn3l Salut, Recent am vrut sa fac programare la recuperare medicala la o clinica privata insa mi-au spus ca nu se poate, daca nu merg la un doctor de recuperare ... (vezi toată discuția)