avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social primărie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social primărie

Bună ziua.
Soacra mea s-a prăpădit pe 1 august. Era beneficiara unui certificat de persoană cu handicap (grav), fiind, printre altele, dependentă de dializă. Pensia de handicap o primea prin sistemul de pensii - cupon, iar ajutorul social de la primărie. După știința mea și după cele ce am aflat întrebând, pentru luna august ar avea dreptul, pe lângă pensie și de acest ajutor, pe care însă onor Primăria susține că nu trebuie să îl mai dea.
Mă puteți ajuta în acest sens? În mod particular, cu citarea articolului(-lor) din lege care fac referire la acest aspect.
Mulțumesc din suflet!
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
johnnyrey, utilizator

Alte discuții în legătură

Venitul minim garantat Alinne Alinne Aș vrea să expun în câteva rânduri problema mea: tatăl meu locuiește la țară în casa părintească după decesul bunicului meu.Anul ... (vezi toată discuția)
Deces victorita89 victorita89 Buna seara as avea si eu o intrebare daca mama cum ca avea numa pensie de handicap gradu 1 grav benificiaza de ajutoru de inmormantare si daca da cam cat este ... (vezi toată discuția)
Ajutoare uniunea europeana tudosemihaela tudosemihaela Buna ziua ! Ma numesc Tudose Tudora si sunt persoana cu handicap GRAV , cod boala 169;G81 din data 28.07.2014 nr dosar 2814 . M-am prezentat la ... (vezi toată discuția)