avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie Întreținere major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie Întreținere major

Dacă studentul nu frecventează cursurile facultății și nu merge la examene mai beneficiază de pensia de întreținere?
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 15:26, 26 Septembrie 2019
Existand o hotarare in acest sens data de instanta, paratul, in speta tatal, este obligat sa se conformee acesteia.
Orice persoana este prezumata de buna credinta, iar el poate face dovada contrarie.
Daca, el a fost obligat sa plateasca acea suma pe o anumita intindere de timp, trebuie sa o faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara major antoniu.mihaela antoniu.mihaela buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere nelush nelush Buna ziua. Doresc si eu anumite sfaturi. Din luna decembrie sunt in cadrul unui proces de divort, acum urmeaza sa introduc o cerere de recurs in cauza. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru student brdana brdana Am o fata de 20 de ani, tatal ei fiind acum stabilit in Austria a refuzat sa mai plateasca pensie alimentara spunand ca facultatea Nicolae Titulescu nu este ... (vezi toată discuția)