avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont fals
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont fals

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati daca stiti cum se pot recupera banii trimisi intr-un alt cont bancar. Mentionez ca numele beneficiarului si adresa este corect. De asemenea IBAN-ul pe care a fost trimis banii a fost trimis de pe un e-mail cu o singura litera diferenta fata de cea cu care corespondam de obiecei.
Cel mai recent răspuns: fla98 , utilizator 16:12, 26 Septembrie 2019
luati legatura cu banca prentru a bloca acel transfer si a bloca suma de bani.
Am luat legatura cu banca si ni s-a spus ca banii au fost scosi din contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help...pt plata unei sume pt un apartament.... elena_es elena_es buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea..... am un pre-contract de vanzare cump al unui imobil,am dat un avans iar acum vreau sa trimit jumatate din suma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am transferat bani într-un cont dar din păcate ... Denisuc dumitru Denisuc dumitru Bună ziua . Am transferat bani antrena cont dar din păcate cu alt nume . Ce pot sa fac sa recuperez bani trimisi (vezi toată discuția)
Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)