avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna , am 17 ani iar peste 4 luni fac 18 , am un copil rezultat din concubinaj, iar eu si tatal copilului ne-am despartit.
Ma ameninta ca o sa imi ia copilul. Care din noi are drept de a ramane cu copilul , copilul este trecut la adresa tatalui , si pe certificat este tot pe tata.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:46, 26 Septembrie 2019
Buna seara,
Ca sa fiti linistita mergeti in instanta si solicitati sa se stabileasca exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti si domiciliul minorului la mama cu un program de vizitare din partea tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dreptul mamei asupra copilului minor Claus Cleo Claus Cleo Buna seara ! Am un bebelus de 2 luni rezultat in urma unei relatii in concubinaj. Tatal copilului a acceptat sa il recunoasca ,a fost bine pana acum intre noi. ... (vezi toată discuția)
Lamurire custodie comuna doriana29 doriana29 eu si sotul meu inevitabil ne vom desparti si avem un copil de 2 ani si 6 luni. Eu sunt casnica momentan dar imi caut de lucru. Noi locuim in casa parintilor ... (vezi toată discuția)