avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licitatie seap garantie participare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licitatie seap garantie participare

am constituit garantia de participare la o licitatie pe Seap. Am ajuns in faza cand mi se cer documentele DUAE. Din anumite motive nu mai doresc sa castig licitatia. Ce trebuie sa fac sa nu pierd garantia de participare?
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 09:52, 27 Septembrie 2019
Pentru a nu pierde garantia de participare la lictatie trebuie sa participati dar sa nu licitati iar apoi sa solicitati restituirea garantiei.
Cred ca gresiti.
Garantia de participare la licitatie nu se poate pierde decat de adjudecar, daca nu plateste pretul adjudecarii si daca se vinde ulterior imobilul la un pret mai mic si doar pentru diferenta de pret si eventualele cheltuieli pentru revanzare la licitatie publica.

Dna, solicitati executorului sa va scrie pe recipisa ca puteti retrage cautiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere de la licitatie aandrra aandrra ma-m inscris la o licitatie unde se vinde silit un imobil. m-am razgandit intre timp si vreau sa nu mai particip. care este procedura de urmat? (vezi toată discuția)
Refuz declarare adjudecatar Ofof Ofof Buna ziua Vin cu o alta situatie care mi sa intamplat astazi:) Lictatie publica de vanzare a unui imobil. Pretul de incepere al licitatiei la acest ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)