Acum câteva săptămâni mi s-a solicitat să restitui 58% din salariu fără ca contractul de muncă să se schimbe. Ba mai mult când am spus că suma este prea mare a spus să merg la bancă să fac card de salariu pe numele meu si să il dau lui, șefului, iar el să scoată banii de pe card si sa imi dea salariu cash in mână 42%, dacă ii mai primeam.
A doua zi după această discuție mi-a cerut cheia de la birou pe motiv că e tot timpul cineva acolo când vin eu. Apoi mi-a cerut demisia. Am refuzat. A venit cu varianta sa ies din functiile pe care le detin in proiecte, care sunt pe fonduri europene, să creeze altele si pe acelea sa le restructureze a 2a zi, imi mai da 4000 lei, si perioada de preaviz. Dacă nu mă afară disciplinar.
Am ajuns la spital, a refuzat-o pe mama mea să îî dea adeverinta către medic, deși am trimis-o cu cerere scrisă și semnată de mine. Am fost sunată de șef și amenințată că la 3 zile lipsă consecutiv mă dă afară. Dupa ce i-am trimis un mail că este dreptul meu să îmi dea adeverința mi-a eliberato.
Pentru ca am ajuns la spital si nu i-am dat raspunsul pe care și-l dorea am primit acasă scrisori recomandate că să întocmesc raport de activitate și a doua zi alta în care sunt convocată la comisia de disciplină pe motiv că nu mi-am întocmit documentele din luna august desi am primit banii, dar nu le-am facut pt ca solicitantul proiectului nu a făcut planificarea pe luna august și vrea un model anume de pe care lucrează ei. Că îi înjur, lovesc obiectele din birou și chiar blestem.
Ma aflu într-o situație disperată. Nu credeam că sunt în stare de așa ceva. Niciodată nu le-am zis nimic, tot timpul am facut ce mi-au cerut să fac de lucru si le-am vorbit frumos.
1. In cursul cercetarii disciplinare prealabile salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa si sa ofere persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considera necesare, precum si dreptul sa fie asistat, la cererea sa, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este.
2. Sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia avertismentului, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.
3. Decizia de sanctionare poate fi contestata de salariat la instantele judecatoresti competente in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii.
Aveti posibilitatea sa contestați în instanță decizia de desfacere a cim.Va trebui să dovediți că motivele pt care au luat masura respectiva nu sunt adevarate,nu va pot fi imputate etc.
Cum as putea dovedi? Mi-au facut acte din urma care nici macar nu erau inregistrate, dar acum apar, le-au fabricat din urma. Nici nu stiu ce contin. Avertismentul si instintareaa pt comisia de disciplina mi le-au trimis in timp ce ma aflam in concediu medical.