avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de lucru 6 ore / studii postuniversitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de lucru 6 ore / studii postuniversitare

Buna ziua, din octombrie incep un program de Masterat. Daca cer modificarea programului de lucru de la 8 ore/zi la 6 ore/zi angajatorul va trebui sa plateasca contributii la stat pentru 6 ore sau pentru program intreg de lucru? Multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2019
crististi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 27 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAS si CASS se calculeaza in functie de venitul realizat si nu de salariul minim corespunzator numarului zilelor lucratoare din luna in care contractul a fost activ in cazul persoanelor fizice care au calitatea de elevi sau studenti, cu varsta pana la 26 de ani, aflati intr-o forma de scolarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 2 ore pe săptămâna nicaura nicaura Am un angajat cu 2 ore pe săptămâna, pensionar in baza unei legi speciale (pensie militara). Cum va plăti acesta contribuțiile la cas si cass in ... (vezi toată discuția)
Plata contributii elev angajat cu 6 ore/zi mendeleev mendeleev Vreau sa angajez cu cim de 6 ore/zi un elev in varsta de 17 ani pe perioada vacantei acestuia. Salariul sau de incadrare va fi 1425 lei . Contributiile le voi ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)