As dori sa va rog sa ma ajutati cu o parare in ceea ce priveste asigurarea anexelor gospoderesti. Am cumparat o locuinta si am doua anexe gospodaresti care nu sunt evidentiate in extrasul CF, imi apar doar in contractul de vanzare cumparare ca" am cumparat si anexe gospodaresti neevidentiate in CF". Creditul ma obliga sa inchei o asigurare tip toate riscurile, lucru pe care l-am facut. Cu asiguratorul am ajuns la un consens ca sa mentionam printrun act aditional si anexele cu sume separate pe fiecare in caz de dauna. Intrebarea mea este daca se vor mai putea lega in caz de dauna de faptul ca anexele nu dunt in CF, din moment ce am incheiat in acest sens un act aditional unde se specifica ca si acestea se trec in asigurare. Asiguratorul a fost informat ca nu apar in CF anexele, si mi-a propus aceasta solutie. Va multumesc.
In caz de dauna, Asiguratorul v-a despagubi, conform actului aditional emis la polita de asigurare.
Daca Asiguratorul a fost instiintat cu privire la aceasta problema ( si anume: neevidentierea in CF a anexelor imobilului ) si mai mult, a agreat, atunci stati fara probleme!
O intrebare va rog mult
ce date contine extrasul cf? va rog sami spuneti daca masuratorile topografice sant incluse in acel cf? la o casa cu anexe gospodaresti si teren,iar in cazul ... (vezi toată discuția)